Nie lubię upałów...Ale kocham zimę i święta. Poszłam więc za ciosem i z drugiej (takiej samej) porcji ciasta jak na pizzerinki zrobiłam pierożki. Tylko tym razem bez skw…
Ciasto na pizzę lub pizzerinki na smalcu i skwarkach? Czemu nie :) Kolejna wersja mojego przepisu na chleb, który znajdziecie tutaj (klik) . Tym razem w wersji dwóch pizz…
Moja pierwsza wersja naleśników na domowym mleku kokosowym :) Puszyste, bardzo delikatne i dość grube. Trzeba mieć wprawę w ich smażeniu i obchodzić się z nimi jak z oml…
Michałki! Chodziły za mną długo, aż doczekały się swojej wersji. Tutaj z odżywką, która nadała im słodkiego, orzechowego smaku. Na innych blogach znajdziecie wiele różny…
Mam na imię Sabina i jestem magistrem biotechnologii molekularnej oraz dietetykiem klinicznym po studiach. Spędziłam ponad 8 lat na pracy z naukowcami zajmującymi się także dietą ketogenną. Pracowałam w szpitalu oraz w prestiżowych laboratoriach naukowych. Czeka na Ciebie blog pełen setek przepisów i artykułów naukowych, które pomogą Ci usprawnić zdrowie i życie! Na blogu znajdziesz zagadnienia z wielu dziedzin nauki, w których się szkoliłam: epigenetykę, metabolomikę, biochemię, genetykę, chemię organiczną czy biofizykę!